Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Halloweenmachine boeken?

Wilt u Halloweenmachine boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Halloweenmachine vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Halloweenmachine direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Halloweenmachine

De pompoenen kunnen weer uitgehold worden en de huizen eng versierd want het is weer tijd voor het engste verkleedfeest van het jaar: Halloween! En wat is er nou enger dan een griezelige gestoorde professor die met zijn in spinnenwebben bedekte duistere machine door de straten fietst? De machine knarst, stoomt en kraakt, een draai aan het verkeerde rad en misschien kruipen er wel spinnen uit de machine...

Tijdens deze speelsets rijdt de professor rond met zijn machine en stopt hij regelmatig onderweg om anderen te vertellen over zijn duisterse plannen, dit duurt telkens ongeveer 6 á 8 minuten. Route en speelplekken zijn in overleg met de opdrachtgever. 

 

 

Halloweenmachine boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Halloweenmachine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van HalloweenmachineITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Halloweenmachine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Halloweenmachine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.