Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Liefdesmachine boeken?

Wilt u Liefdesmachine boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Liefdesmachine vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Liefdesmachine direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Liefdesmachine

Twee machineurs komen uw hart veroveren. Liefdevol mengen zij suiker, een snufje oprechte aandacht en een flinke schep liefde. De machine puft, knarst, stoomt en kraakt, de harteklop van de raderen klinkt, een draai aan het juiste rad en heerlijke zoete snoephartjes komen tevoorschijn. 

Tijdens deze speelsets rijden de machineurs rond met hun machine stoppen regelmatig op een geschikte plek om daar hun liefdesexperiment te doen, dit duurt telkens ongeveer 6 á 8 minuten. Route en speelplekken zijn in overleg met de opdrachtgever. De snoepjes (hartjes, pepermunt, bonbonnetjes) zijn op verzoek en tegen meerprijs ook te bedrukken met uw bedrijfslogo. 

 

Liefdesmachine boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreEntertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Liefdesmachine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van LiefdesmachineITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Liefdesmachine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Liefdesmachine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.