Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mai Tai boeken?

Wilt u Mai Tai boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mai Tai vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mai Tai direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mai Tai

Mai Tai was een discotrio dat werd samengesteld door producenten Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. De groep bestond uit drie Nederlandse (in Suriname en de Antillen geboren) dames, te  weten Jetty Weels, Mildred Douglas en Caroline De Windt. Mildred was eerder lid van de formatie Fruitcake. Midden jaren tachtig scoorde Mai Tai in Nederland diverse hits, en boekten ook successen in Europa en Amerika. Ook waren ze te horen als achtergrondzangeressen in de hit Kronenburg Park (1985) van Frank Boeijen.

Na een break maakte Mai Tai in 1993 een comeback met een andere samenstelling. Het succes viel echter tegen. De singles It’s Not Over, Are You For Real en Afrodisiac flopten allemaal waardoor de groep opnieuw stopte in 1997. In 2004 waagt de groep het nogmaals startend met een Songfestival-avontuur. Het trio kwam echter niet verder dan de voorrondes.

In augustus 2007 maakte Mai Tai bekend na twintig jaar met een gloednieuw album te komen. Het schijfje bevatte recent materiaal en een aantal oude hits. In hetzelfde jaar bereikte het trio driemaal de Single Top 100. In 2010 maakt Harriette Weels opnieuw een doorstart met 2 nieuwe zangeressen Edna Proctor en Maureen Pengel, die hun sporen reeds verdienden als zangeressen van Boney M met Bobby Farrell. In 2011 beleeft de nieuwe formatie de première tijdens een drukbezocht Disco Legends Festival. De nieuwe versie  van ‘Body & Soul’, werd een clubhit in Engeland. 

 

Mai Tai boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: monitorset
Bezetting3 personen
Genrepop, disco, 90's
Prijs€ 2,995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mai Tai is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mai TaiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mai Tai ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mai Tai zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.