Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zandmachine boeken?

Wilt u Zandmachine boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zandmachine vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zandmachine direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zandmachine

Twee machineurs maken schelpenzand met de Zandmachine. Ze kunnen ook gekleurd zand bereiden.

Hiermee kan een afbeelding of uw bedrijfslogo gestrooid worden. Een fascinerend proces waar uw gasten graag naar kijken.

Tijdens deze speelsets rijden de machineurs rond met hun machine en stoppen regelmatig op de plek van hun kunstwerk om weer een deel af te maken. Deze act vind plaats rondom één vaste locatie (het kunstwerk) in overleg met de opdrachtgever. 

 

Zandmachine boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zandmachine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ZandmachineITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zandmachine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zandmachine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.