Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Brownie Dutch boeken?

Wilt u Brownie Dutch boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brownie Dutch vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Brownie Dutch direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Brownie Dutch

Multitalent Brownie Dutch begon in 2006 zijn carrière aan de Herman Brood Academie als student producer. Door zijn bekwaamheid op meerdere vlakken, werd hem aangeboden om als engineer bij Ali B aan het werk te gaan. Het eerste project dat hij met succes uitvoerde was productiewerk voor Darryl, Sjaak, Yes-R, Keizer en Touzani.

Ook in het theater worden de eerste stappen gezet. Zo heeft hij voor een theaterproductie de beats en refreinen gemaakt. Daarnaast staat hij ook óp het toneel en zingt hij aantal nummers. In de jaren hierna neemt hij de remix van de rappers voor zijn rekening in het populaire TV programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. In het programma, waar vele kijkcijferrecords mee zijn behaald, was Brownie wekelijks te zien.

Vanwege zijn positieve instelling en vermogen om mensen te motiveren, vervulde hij de rol van coach bij X Factor. In deze periode wordt ook ‘Ali B. En De Muziekkaravaan’ uitgezonden. In dit programma gingen bekende Nederlanders in Marokko opzoek naar zichzelf en werd door hen een persoonlijk nummer gemaakt samen met lokale muzikanten.

Bij ‘The Voice Of Holland’ nam Brownie weer de rol van coach op zich. Daarnaast mocht hij ook zelf plaatsnemen in de stoel van een jurylid. Dit deed hij bij het ‘Junior Songfestival’. Tevens nam hij de productie van de liedjes van Yassir en Alessandro voor zijn rekening. Deze producties behaalden een gouden status. Tijdens de concertreeks ‘Duizend Spiegels’ van Marco Borsato, betrad hij het grote podium en stond hij in een uitverkocht Ziggo Dome en het Sportpaleis van Antwerpen.

In 2016 deed Brownie Dutch mee aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’. Een jaar later richtte hij zijn eigen platenmaatschappij ‘Next Level Records’ op. In 2018 was hij te horen in een reclame van vakantieaanbieder ‘Prijsvrij’ met het nummer ‘Summer Breeze’. Het jaar erop was hij wederom in een reclame te zien, nu samen met Corry Konings voor de Staatsloterij commercial ‘Corry Koningsdag’.

Met zijn muziek wil Brownie Dutch graag de warme live sound terugbrengen, juist nu in een tijd waar we veel computergestuurde muziek horen.

 

 

Brownie Dutch boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreHip-Hop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brownie Dutch is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brownie DutchITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brownie Dutch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brownie Dutch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.