Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Beppie Kraft boeken?

Wilt u Beppie Kraft boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beppie Kraft vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Beppie Kraft direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Beppie Kraft

Opgegroeid in een muzikaal gezin (vader Sjeng Kraft was een accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) heeft Beppie in al die jaren haar muzikale sporen ruimschoots verdiend! In 2007 stond Beppie 50 jaar op het podium en in 2012 nam ze ongeveer 14.000 Limburgers mee naar Ahoy Rotterdam voor een concert!

Stilzitten is er voor Beppie niet bij met nog steeds een overvolle agenda en een passie waar menigeen jaloers op kan zijn. Haar lijst van Limburgse hits is indrukwekkend, en daar komen er jaarlijks steeds meer bij. Beppie, ‘still going strong’ en een garantie voor een succesvol optreden.

 

 

Beppie Kraft boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreLimburgs
Prijs€1.150,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beppie Kraft is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beppie KraftITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beppie Kraft ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beppie Kraft zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.