Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Licht, Camera, Actie ! boeken?

Wilt u Licht, Camera, Actie ! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Licht, Camera, Actie ! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Licht, Camera, Actie ! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Licht, Camera, Actie !

Licht, Camera, Actie is een gloednieuwe interactieve show voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In deze show neemt Bart de kinderen mee naar de magische wereld van de televisie en film. Neem een kijkje achter de schermen en beleef de specials effects. Een grappige regisseur verteld allemaal hoe het werkt. Een verwarde professor haalt wat experimenten uit…

Buikspreken is een talent dat je niet veel meer tegenkomt. Bart is een van de weinige echte buiksprekers in Nederland en daarom zal er ook veel buikspreken in deze show te zien zijn. Zo is er een pratende aap, een levende tekening, een euh… tja… een raar figuur en zullen zelfs een aantal kinderen uit het publiek voorzien worden van een andere stem. Er wordt natuurlijk veel nagesynchroniseerd bij de televisie, dus ook in deze show.

Al met al een gevarieerd spektakel om niet snel te vergeten. Voorzien van een prachtig decor, licht en geluid

Licht, Camera, Actie ! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2x 45 mintuten of 1x 70 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Licht, Camera, Actie ! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Licht, Camera, Actie !ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Licht, Camera, Actie ! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Licht, Camera, Actie ! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.