Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wildstylez boeken?

Wilt u Wildstylez boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wildstylez vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wildstylez direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wildstylez

Tot zijn vijftiende levensjaar speelde Wildstylez gitaar in verschillende bandjes, terwijl hij als klein jongetje eigenlijk wilde drummen. Door Metallica en Nirvana raakte hij geïnteresseerd in muziek.

Qlimax in de Heineken Music Hall (2001) was het eerste hardstylefeest waar Joram als bezoeker bij was. 'Daar is mijn liefde voor hardstyle ontstaan.' Een liefde die vanaf dat moment onlosmakelijk met de Veenendaler is verbonden. De gitaar was inmiddels ingewisseld voor een thuisstudio, waar Joram iedere minuut van zijn vrije tijd doorbracht. Samen met Ruben Hooyer startte hij de act Seizure. Doordat het tweetal de jongens van Alpha leerde kennen, was de stap in de hardstylescene redelijk snel gemaakt.

Een verschil van visie over de muziek betekende echter het einde van Seizure. Joram besloot om solo verder te gaan, zonder dat hij onder een artiestennaam werkte. Ondertussen was Joram begonnen aan de Rockacedemie, die in 2004 de opleiding DJ/dance-producer hadden gestart. Daar leerde hij Headhunterz kennen. Na een jaar stopte Joram met de opleiding.'Ik had het gevoel dat ik in een richting werd gedreven waar ik niet heen wilde.'

De definitieve ommekeer kwam in 2007. Joram opereerde inmiddels onder de naam Wildstylez. Tot voor Defqon.1 Festival in datzelfde jaar was Wildstylez een relatief onbekende naam. Dat veranderde toen The Prophet op het eerder genoemde festival drie tracks van Joram draaide. Vanaf dat moment begon het te lopen. Een week na zijn eerste officiële optreden in de Radstake, op 1 september 2007, mocht Joram zijn draaikunsten vertonen op Q-BASE.

Experimenteren met andere genres – zoals techno en house – is voor de dj/producer een manier om zijn hoofd leeg te maken. Voorheen maakte Wildstylez een track door technische foefjes. Nu wil hij gewoon leuke muziek maken zoals die in zijn hoofd zit. Daar hoopt Joram nog lang mee door te gaan. Hardstyle krijgt internationaal een steeds groter draagvlak. 'Ik wil eraan bijdragen dat hardstyle die wereldsound wordt waarvan ik de overtuiging heb dat het dat is. Het is mijn doel om dat voor elkaar te krijgen. Ervoor zorgen dat er in ieder land animo voor is. Hardstyle is misschien al groter dan we denken.'

 

Wildstylez boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreHardstyle
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wildstylez is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van WildstylezITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wildstylez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wildstylez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.