Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bouwwedstrijd met Pieten boeken?

Wilt u Bouwwedstrijd met Pieten boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bouwwedstrijd met Pieten vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bouwwedstrijd met Pieten direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bouwwedstrijd met Pieten

Bouwen met onze Pieten !

Het doel en de visie van het bouwen met Legostenen is kinderen uit te dagen de grenzen van hun eigen creativiteit te verkennen en daar overheen te gaan. De Bouwwedstrijden leiden tot het unieke spel dat tegelijk leuk, creatief, plezierig en uitdagend is. Een uniek evenement voor uw kleine gast.

Bij de prijs van het evenement is een prijzenpakket met LEGO bouwsets inbegrepen.

De bouwers krijgen individueel een bouwplaat. Hierop kunnen zij naar eigen inzicht een bouwwerk creëren. De bouwwerken worden op de tafels geplaatst, met een formulier met gegevens. Een half uur voor einde van het evenement wordt door onze medewerker de prijsuitreiking gehouden, waarbij gelet wordt op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd. 

 

 

 

Bouwwedstrijd met Pieten boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting2 personen
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bouwwedstrijd met Pieten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bouwwedstrijd met PietenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bouwwedstrijd met Pieten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bouwwedstrijd met Pieten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.