Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Duo unique boeken?

Wilt u Duo unique boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo unique vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Duo unique direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Duo unique

Een gezellig stukje muziek om de kinderen in de leukste tijd van het jaar te vermaken. Wat is er leuker dan dat?!

Met meer dan 20 sinterklaasliedjes hebben wij een groot en Unique repertoire. Alle grote meezingers komen aan bod: Zie Ginds Komt De Stoomboot, Sinterklaas Kapoentje, Sinterklaasje Kom Maar Binnen Met Je Knecht, Hij Komt Hij Komt en nog vele andere........

Met professionele representatie is succes gegarandeerd op elk soort 'Sinterklaas-Event'. De kinderen komen voor de pieten, maar wij zeker ook voor de kinderen !

Duo unique boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo unique is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo uniqueITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo unique ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo unique zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.