Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

OG3NE boeken?

Wilt u OG3NE boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van OG3NE vindt u hier op deze pagina.

Wilt u OG3NE direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa , en de tweeling Amy en Shelley die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden. In 2014 wonnen zij als eerste en enige groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. De drie zussen zijn hiermee de ‘Voices of Holland’. Tijdens hun deelname bereiken Shelley, Amy en Lisa met de BeeGees cover ‘Emotion’, het nummer ‘Change Will Come’ en hun finalelied ‘Magic’ drie maal een nummer 1 notering. Voor de single ‘Magic’ ontvangt OG3NE begin 2015 een gouden plaat.

2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma ‘Beste Zangers’ laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. De dames scoren maar liefst 3 nummer 1 noteringen tijdens hun deelname aan het succesprogramma. Voor hun versie van ‘Clown’, origineel van Emeli Sandé, ontvangt OG3NE een gouden plaat. In Engeland nemen de zussen intussen hun debuutalbum ‘We Got This’ op, dat eind 2016 wordt uitgebracht.

Voor hun 1e album ‘We Got This’ ontvingen zij in juli 2017 een Golden Award.

In mei 2018 was er de release van de single ‘Clouds Across the Sun’, een catchy chill house song.

2019 wordt weer een jaar met veel hoogtepunten. De eerste helft van het jaar wordt gewerkt aan het nieuwe album wat in september uit zal komen. Ook keren de dames in het seizoen 2019/2020 op veler verzoek terug in het theater met de gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR.

OG3NE is de vocale sensatie, uniek in de wereld en klaar om deze muzikaal te veroveren.

 

 

OG3NE boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting3 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over OG3NE is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van OG3NEITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over OG3NE ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over OG3NE zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.