Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pieten group boeken?

Wilt u Pieten group boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten group vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pieten group direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pieten group

Vrolijke pietjes die geschikt zijn voor elk sinterklaas evenement. Ze kunnen kinderen begeleiden bij pieten parcours, pepernoten uitdelen, op de foto met de kinderen, ect. Er zijn maximaal 8 pieten beschikbaar. Ze bezitten alle pieten skills die een goeie piet nodig heeft. De evenwichtsbalk is geen punt, pakjes in de schoorsteen gooien uiteraard ook niet. Ze zijn altijd vrolijk en gezellig en toveren bij elk kind een lach op het gezicht. 

Want wat is het sinterklaas feest zonder leuke pieten?

Pieten group boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten group is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten groupITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten group ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten group zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.