Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pieten parcours augmented experience! boeken?

Wilt u Pieten parcours augmented experience! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten parcours augmented experience! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pieten parcours augmented experience! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pieten parcours augmented experience!

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om het welbekende pieten parcours een extra dimensie te geven. Vergroot de interactie van de kinderen door het toevoegen van Augmented Reality. 

De Sint wilt dat al zijn gestolen spullen gevonden worden door zijn pietenhulpjes voordat het pakjesavond is. De kinderen krijgen de mogelijkheid om de Sint te helpen en hun pietenkennis te testen onder het genot van pepernoten door middel van deze interactieve app. Al klimmend door schoorstenen en lopend op de daken zullen ze op zoek gaan naar Amerigo, alle verdwenen pakjes en nog veel meer! Als ze een QR-code vinden kunnen ze deze scannen waarbij er een object zoals bijvoorbeeld het grote boek van Sinterklaas verschijnt waar ze op moeten klikken. Vervolgens verschijnt er een vraag die ze moeten beantwoorden of een spel dat ze moeten spelen. Wie is de beste hulppiet van Sinterklaas en weet alle spullen het snelst te vinden? Als alle objecten verzameld zijn krijgen de kinderen een officieel pietendiploma en kunnen ze zichzelf officieel hulppiet noemen! 

Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke pieten parcours experience voor uw bezoekers. 

We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig branden in uw huisstijl. 

Pieten parcours augmented experience! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurn.v.t.
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten parcours augmented experience! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten parcours augmented experience!ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten parcours augmented experience! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten parcours augmented experience! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.