Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pieten Paspoort boeken?

Wilt u Pieten Paspoort boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten Paspoort vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pieten Paspoort direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pieten Paspoort

Je eigen Pieten Paspoort…Te gek!

De kinderen kunnen een paspoort met hun eigen foto laten maken in de fotocorner. De enthousiaste fotograaf nodigt de kinderen uit om plaats te nemen op het bankje tegenover de camera.

Ze mogen zelf op een knopje drukken en zo bepalen wanneer de foto wordt gemaakt. Deze foto-animatie maakt van uw jongste gasten een heuse Piet. Nadat ze op de foto zijn gegaan krijgen ze namelijk binnen 30 seconden hun eigen Pieten Paspoort mee! 

Zelfs wachten is leuk, omdat iedereen op een scherm de live-beelden kan zien.

 

Pieten Paspoort boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten Paspoort is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten PaspoortITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten Paspoort ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten Paspoort zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.