Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pieten school XL boeken?

Wilt u Pieten school XL boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten school XL vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pieten school XL direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pieten school XL

Pieten School XL is er speciaal voor de grotere kinderen die iets meer uitdaging nodig hebben. De Pieten School XL is een uniek mobiel klimparcours. Het parcours bestaat uit maar liefst 8 verschillende uitdagingen zoals een looptouw, lussenbrug, zwevende piramides en nog veel meer. Klaar voor het echte Pietenwerk?

Een unieke en enerverende ervaring voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline. Je legt zelf een route af tussen verschillende obstakels en overgangen. Deze variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. 

Veiligheid heeft voor ITB Entertainment Group de hoogste prioriteit; onze procedures zijn TUV gecertificeerd volgens de Europese normering. Voordat er geklommen wordt nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten. Daarnaast krijg je instructie van een ervaren Piet (instructeur).

 

Pieten school XL boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten school XL is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten school XLITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten school XL ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten school XL zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.