Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hans Klok boeken?

Wilt u Hans Klok boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Klok vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hans Klok direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hans Klok

Hans Klok is een van de beste illusionisten ter wereld en staat bekend als “De snelste goochelaar ter wereld”.

Voor zijn tiende verjaardag krijgt Hans een goocheldoos. Korte tijd later geeft de jonge Hans al optredens voor zijn vrienden. Hij is een getalenteerd podiumbeest en weet met zijn voorstellingen al op heel jonge leeftijd meerdere prijzen in de wacht te slepen. In de jaren negentig komt zijn carrière in een stroomversnelling terecht doordat hij de kans krijgt verschillende shows te geven in Nederland. Daarna volgen grotere optredens, die de Dinner Show en internationale televisiezenders halen. Zijn misschien wel meest spectaculaire internationale tv-optreden was in The World?s Greatest Magic, waarbij hij het spektakel naar talloze huiskamers wereldwijd bracht. Ondertussen verovert Hans de hele wereld. Hij geniet de reputatie van een van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld en wordt vaak ?de snelste illusionist op aarde? genoemd.

Hans heeft een broer, Wouter, die hem ondersteunt bij zijn succesvolle carrière. Wouter zorgt ervoor dat Hans zijn publiek keer op keer kan betoveren. In de zomer van 2002 treedt Hans op in het Eftelingtheater, gevolgd door een tournee door Europa voor de spannende History of Magic-show. Tijdens de loting voor het WK voetbal in 2005 tovert Hans op magische wijze de wereldbeker tevoorschijn, ten overstaan van een kijkerspubliek dat wereldwijd miljoenen mensen telt. In 2007 doet Hans voor het eerst Las Vegas aan, voor The Beauty of Magic: de show waarbij niemand minder dan de wereldberoemde Pamela Anderson als podiumassistente ten tonele verschijnt. De voorstelling kent een grandioze première, aan de beroemde Las Vegas Strip. Er komen allerlei beroemdheden kijken. Met deze exclusieve en fenomenale show worden Hans en Pamela bekroond tot Magicians of the Year.

Terug in Nederland geeft Hans een nieuwe reeks sensationele voorstellingen, waaronder Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini. In het Franse televisieprogramma Le Plus Grand Cabaret du Monde verbreekt Hans zijn eigen wereldrecord: hij voert 15 illusies uit in slechts 5 minuten. In 2014 treedt Hans op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het circusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een Zilveren Clown. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld, is een grote eer voor Hans. Met zijn meest recente show, House of Horror, weet Hans zijn publiek wederom te verbazen. De show krijgt in de pers en door het publiek veel lof toegezwaaid, waarmee Hans? dromen werkelijkheid worden. Na de aaneenschakeling van successen in de voorgaande jaren is het nu tijd voor de volgende stap. Hans is al eerder naar Las Vegas afgereisd en dat besluit hij nu nog eens over te doen. De nieuwe show is in alle opzichten baanbrekend, met een even zo bijzondere locatie: het beroemde hotel aan de Las Vegas Strip. Wederom gaat Hans Klok de wereld verbazen met unieke illusies waarbij fantasie en werkelijkheid met elkaar versmelten!

 

Hans Klok boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Klok is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans KlokITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Klok ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Klok zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.