Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Grad Damen boeken?

Wilt u Grad Damen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Grad Damen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Grad Damen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Grad Damen

Grad Damen (Breda, 4 december 1982) is een Nederlands zanger van het levenslied. Grad Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias’ Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.
Damen trad daarna regelmatig op en tijdens een van die optredens kwam hij ook zijn huidige vrouw Danielle tegen, met wie hij twee zonen genaamd Heintje en Louistje heeft. De volkszanger André Hazes, met wie Damen bevriend was, verzorgde een privéoptreden tijdens het huwelijk van de Bredase zanger.
Met inmiddels meer dan dertig top-100-noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volksmuziek. Tevens heeft hij zich ontwikkeld als producer en tekstschrijver. Hij schrijft o.a. nummers voor Frans Duijts en Wesley Klein. Grad heeft eveneens sinds 2014 een eigen uitgeverij, Grad Damen Publishing opgericht, dit in samenwerking met BMG Talpa.
Grad Damen heeft tegenwoordig ook zijn eigen tattoo studio, waar je terecht kunt voor prachtige tattoages van de kunstenaar zelf.

 

Grad Damen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekA-set
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 1595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Grad Damen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Grad DamenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Grad Damen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Grad Damen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.