Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frank Verkooyen boeken?

Wilt u Frank Verkooyen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Verkooyen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frank Verkooyen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frank Verkooyen

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en vele singles uitgebracht. Hits als: “Kom wie wil er met mij dansen“, ‘’Dans de hele nacht met mij’’ en ‘’De waarheid’’ galmen vrijwel dagelijks uit ons kroegencircuit.
Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

 

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ‘’Ik mis je zo’’en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: “In eigen woorden”. Hij vervolgde zijn discografie met een tweede en derde album ‘Van harte’ en ‘’In de wolken’’. Tevens ontwikkelde hij zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel e.v.a. In zijn studio The Boom! Music is hij dan ook zeer frequent te vinden om artiesten te voorzien van repertoire met vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs. Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank. 

Het repertoire van Frank wordt zeer regelmatig in de ether geslingerd door alle, op nationaal georiënteerde radiostations en tevens is Frank Verkooyen vaak te zien op regionale televisiezenders als b.v. Omroep Brabant en landelijk via TV Oranje.

Hij heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet met zijn eigen nummers in no time de hele tent op zijn kop te zetten. Bovendien is hij zeer betaalbaar.!

 

 

Frank Verkooyen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig, Feest
Prijs€850,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Verkooyen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank VerkooyenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Verkooyen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Verkooyen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.