Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Super skate pieten boeken?

Wilt u Super skate pieten boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Super skate pieten vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Super skate pieten direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Super skate pieten

Onlangs kregen wij bericht uit Spanje. Piet meldde zich met de mededeling dat hij en zijn collega er weer helemaal zin in hebben. Ze zijn voldoende uitgerust om de kinderen in Nederland weer te vermaken met hun vreemdste capriolen. Zij kunnen niet wachten om weer van boord te stappen om Sint Nicolaas te assisteren. Zij kunnen de gasten ontvangen en gereedmaken voor het grote moment.... De Binnekomst van de goedheiligman. Ook in de winkelcentra kunnen deze snelle, moderne Pieten op gemotoriseerde skateboards. 

Super skate pieten boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 30 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1-2 personen
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Super skate pieten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Super skate pietenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Super skate pieten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Super skate pieten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.