Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Broederliefde boeken?

Wilt u Broederliefde boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Broederliefde vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Broederliefde direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Broederliefde

Het motto van de groep bestaat vanaf dag één uit eenheid, gezelligheid en voetballen. Dit kreeg een andere wending toen Emms besloot om ook te gaan rappen. Niet kort erna sloten ook Mella, Sjaf & Jerr zich aan bij Emms en kon men naast de vriendengroep nu ook spreken van een  rapgroep: Broederliefde. Al snel hadden ze de wijk achter zich staan en begonnen ze eerst rustig binnen Rotterdam en via social media een naam op te bouwen met diverse song en video releases.

De debuutplaat ‘Gevoelige Feestjes’ uit 2014 kwam in de Top 3 van de Album Top 100. Het leverde Broederliefde een jaar later een Edison-nominatie op. Ook wist de groep dat jaar enkele FunX Awards in de wacht te slepen.

Eind 2015 kwam het tweede ‘Hard Work Pays Off’ uit. Hierop staat ook de single ‘Alaka’, welke de platinastatus behaalde. De opvolger van het album verscheen in april 2016; ‘Hard Work Pays Off 2’. Op de dag van de release werden de nummers van het album al ruim 700.000 keer beluisterd op Spotify. De singles kwamen vervolgens allemaal in de Single Top 100, met als resultaat dat het album maar wekenlang op 1 in de Album Top 100 stond. De CD werd hiermee het allereerste Nederlandstalige album dat 13 weken achter elkaar op de nummer 1 positie van de album lijst stond. Aan het einde van het jaar werd het album genomineerd voor een 3Voor12 Award en ook was Broederliefde in de race voor een MTV Award voor beste Nederlandse act.

Na optredens op onder meer Lowlands trok Broederliefde een steeds breder publiek aan. De groep stond onder meer op de Uitmarkt in Amsterdam, de uitreiking van de Gouden Kalveren en in populaire televisieprogramma’s zoals RTL Late Night en DINO. Uit hun optreden bij DINO ontstond een samenwerking met Jan Smit, getiteld ‘Kom Dichterbij Me’.

De single ‘Jungle’ van Broederliefde was in 2016 het meest gestreamde nummer in Nederland op Spotify.

In juni 2019 won Broederliefde de FunX Music Award in de categorie ‘Best Group’.

 

 

Broederliefde boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting5 personen
GenreUrban, Hip-Hop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Broederliefde is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BroederliefdeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Broederliefde ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Broederliefde zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.