Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wulf boeken?

Wilt u Wulf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wulf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wulf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wulf

De naam Wulf doet misschien nog niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoetgevooisde stem die erbij hoort ken je vast en zeker: Wulf is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt samen met Lucas & Steve. Nog maar net bekomen van het enorme hit succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaïa op Ibiza, debuteerde Wulf in 2017 als soloartiest met zijn eerste eigen single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

Wulf is een vocalist, liedjesschrijver en producer uit Hilversum. Hij noemt zichzelf een laatbloeier: Hij besloot zijn goedbetaalde baan in te ruilen voor het onzekere bestaan als artiest, omdat hij wilde investeren in datgene wat hij de rest van zijn leven wil doen: zingen. Hij nam een leap of faith: praatte met mensen uit de industrie, netwerkte dat het een lieve lust was, ging liedjes schrijven met andere muzikanten en snuffelde aan alle facetten van het artiestenbestaan om zoveel mogelijk ervaring op te doen: niet alleen bij het schrijven van liedjes, maar ook melodieën bedenken, arrangeren, co-produceren en natuurlijk optreden.

En niet zonder succes, inmiddels heeft Wulf hits op z’n naam met nummers als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Front Row Ticket’. In 2018 kwam zijn nummer ‘Watch Me Go’ uit, welke sinds augustus van dat jaar ook gebruikt wordt als openingsnummer van het SBS6-programma ‘House Of Talent’.

In januari 2019 stond Wulf op het podium van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ samen met Sanne Hans van Miss Montreal. Daar brachten ze het Wulf nummer ‘All Things Under The Sun’ ten gehore. Twee maanden later kwam hun samenwerking ‘Scared Of Love’ op single uit. In april 2020 werd het Wulf nummer ‘Lonely Door’ gereleased.

 

 

Wulf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wulf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van WulfITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wulf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wulf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.