Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Pieten klimtrail boeken?

Wilt u Pieten klimtrail boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten klimtrail vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Pieten klimtrail direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Pieten klimtrail

Als Piet klimmen over 3 toppen, het is een hele tocht over dit klimnet!

Soms is het nodig om de al te enthousiaste pieten even bezig te houden als sinterklaas zijn toespraak houd, een pieten klimrek is dat de ideale oplossing. Met deze verlaagde versie zijn de pieken een stuk lager (1,5 meter) zodat zekeren van de deelnemers niet nodig is daar in tegen zijn het wel 3 in plaats van maar 2 toppen .

Wij plaatsen het voor u of de goedheiligman. We hebben de verlaagde Action Trail, Adventure Brug en Jungle Hangbrug. Deze klim & Adventure Attractie is uit veiligheid overwegingen alleen compleet verzorgd, incl. 2 instructeurs, beschikbaar.

Pieten klimtrail boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten klimtrail is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten klimtrailITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten klimtrail ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten klimtrail zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.