Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Barry Paf boeken?

Wilt u Barry Paf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barry Paf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Barry Paf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Barry Paf

Altijd volle bak FISSA met DJ BARRY PAF.

Op zijn 17e startte hij als jongste DJ ooit van Radio 538, waardoor hij bekend werd bij het grote publiek. Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538. Jarenlang een vertrouwd geluid op je radio en tegenwoordig heeft hij o.a. zijn eigen avond in de SOHO Amsterdam. Met een energieke mix van hits en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los. Barry is een echt feestbeest, en dat merk je aan zijn opzwepende manier van draaien. Altijd 100% positiviteit en energie!

Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Dikke dance-hits, Top-40 en zelfs zo nu en dan een foute Classic: met 1 BARRY PAF haal je een van de beste allround-DJ’s van Nederland in huis. Bruiloften of personeelsfeesten, clubs of strandtenten, feesttenten of festivals; Barry zet de tent altijd op z’n kop!

Barry Paf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
Genre80's tot nu
Prijs€1.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barry Paf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barry PafITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barry Paf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barry Paf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.