Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gullie boeken?

Wilt u Gullie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gullie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gullie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gullie

Jajaja hier is Gullie!

De gezelligste feestmaker van heel Nederland.

Ook wel bekend van feesthits als 'Waar Is Mustafa!?', 'Brabant Mijn Land', 'Pils' en 'Genderneutraal'. En eerder te zien op onder andere Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM.

Hij is een echte allemansvriend, feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin. Maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja, hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water.

Dus jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben!

 

Gullie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 25 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreCarnaval, Feest
Prijs€995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gullie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van GullieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gullie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gullie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.