Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

KonFetTiMiniPretPark boeken?

Wilt u KonFetTiMiniPretPark boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van KonFetTiMiniPretPark vindt u hier op deze pagina.

Wilt u KonFetTiMiniPretPark direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

KonFetTiMiniPretPark

Dagdeelvullend programma.

Aaron D. zorgt met KonFetTi voor een spetterend optreden. Een vrolijk- en strakke show met visuele geintjes en talloze bekende kinderhits.

Met de kindersongs 'Mijn Skippybal', 'WaterPret', en 'Ik Lust Geen Spruiten (Spierpijn In M'n Kuiten)' is de show nog leuker geworden. 

Samen met Kim wil Aaron de ‘kidz’ van tegenwoordig meer in beweging krijgen en het nut van buitenspelen onderstrepen. Het motto is 'kom achter je pc vandaan en beweeg'.

Dit veelbesproken en unieke concept is naast een show om naar te kijken ook een dans- en spelprogramma. In de show zitten diverse nummers waar de kinderen actief aan mee kunnen doen. Daarnaast kunnen ze onbeperkt suikerspinnen en popcorn eten. Wat een feest! En dat is nog niet alles …. Ze kunnen zich uitleven op een springkussen, limbo dansen, 4 op een rij spelen en ... kunnen zij de zenuwen in bedwang houden bij de zenuwspiraal??

KonFetTiMiniPretPark boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over KonFetTiMiniPretPark is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van KonFetTiMiniPretParkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over KonFetTiMiniPretPark ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over KonFetTiMiniPretPark zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.