Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Unique Charles Dickens Duo boeken?

Wilt u Unique Charles Dickens Duo boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Unique Charles Dickens Duo vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Unique Charles Dickens Duo direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Unique Charles Dickens Duo

Door de sfeervolle aanvulling van kerstmuziek krijg je de ultieme toevoeging van het gevoel van kerst. Met mooie Ballads en de grootste Kersthits maken wij uw evenement tot een geheel. 

U kent ze vast wel: 
Last Christmas, I'm Driving Home For Christmas, Jingle Bells, Let It Snow en nog vele andere.....

Wij maken standaard gebruik van lichte versterking met gebruik van professionele begeleidingstracks (zelfs als mobiele act!)

Eventueel is het gebruik zonder begleidingstracks ook mogelijk. 

 

Unique Charles Dickens Duo boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Unique Charles Dickens Duo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Unique Charles Dickens DuoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Unique Charles Dickens Duo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Unique Charles Dickens Duo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.