Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gers Pardoel boeken?

Wilt u Gers Pardoel boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gers Pardoel vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gers Pardoel direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gers Pardoel

Gers Pardoel is een Nederlandse rapper die we leren kennen door zijn samenwerking met The Opposites en Sef voor 'Broodje Bakpao'. Daarna gaat hij solo aan de slag en werkt hij aan zijn debuutalbum dat in 2011 verschijnt. Van dat album is 'Morgen Ben Ik Rijk' de eerste release. De tweede single is 'Ik Neem Je Mee' waarmee hij een nummer 1 hit scoort.

Gers Pardoel is een rapper uit Nijmegen die zijn carrière begint door te rappen in muziekproducties van anderen. Hij wordt bekend bij het grote publiek door zijn samenwerking met The Opposites en Sef voor 'Broodje Bakpao'. Gers Pardoel wordt door de 3FM luisteraars uitgeroepen tot de populairste Nederlandse artiest. Hij wint hiermee de Mega Award 2011. Gers Pardoel boeken wordt populairder!

De Wereld Is Van Jou

Zijn debuutalbum verschijnt in oktober 2011. De eerste single is 'Morgen Ben Ik Rijk', maar met zijn tweede single 'Ik Neem Je Mee' breekt hij echt door als soloartiest. Het nummer behaalt de toppositie in de Nederlandse hitlijsten. Ook behaalt de single de gouden status in België. De derde single 'Bagagedrager' maakt Gers in samenwerking met Sef.

 

Gers Pardoel boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 persoon
GenreUrban
Prijs€8.500,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gers Pardoel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gers PardoelITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gers Pardoel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gers Pardoel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.