Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bep en Martine boeken?

Wilt u Bep en Martine boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bep en Martine vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bep en Martine direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bep en Martine

Bep en Martine als duo op uw evenement, wie zegt daar nee tegen? Deze twee dames hebben beiden een maatje meer en laten dit ook met trots zien. Ze zullen er gegarandeerd voor zorgen dat uw evenement aan niks ontbreekt. Deze twee dames zijn onder andere als hostess in te zetten op een evenement en zorgen ervoor dat het evenement draaiende wordt gehouden. Dit doen ze door hun humor in het spel te gooien en kunnen ze naar wens ook een bepaald typetje aannemen. 

Met Bep en Martine op je evenement wordt het zeker een dag waarin humor centraal staat en waar ze bezoekers naar je evenement trekken.

 

Bep en Martine boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur8 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreComedy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bep en Martine is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bep en MartineITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bep en Martine ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bep en Martine zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.