Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Steven Brunswijk boeken?

Wilt u Steven Brunswijk boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Steven Brunswijk vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Steven Brunswijk direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Steven Brunswijk

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling “Vooroordelen”. 

De voorstellingen van zijn allereerste theatervoorstelling waren in een razend tempo uitverkocht. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!

 

 

Steven Brunswijk boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreComedy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Steven Brunswijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Steven BrunswijkITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Steven Brunswijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Steven Brunswijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.