Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Geraldine Kemper boeken?

Wilt u Geraldine Kemper boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Geraldine Kemper vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Geraldine Kemper direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Geraldine Kemper

Geraldine's zwoele lapdance in ‘Sterretje Gezocht’ zette haar in één klap op de kaart. Het nieuwe gezicht van BNN mocht gelijk het team van Try Before You Die en Spuiten en Slikken versterken. Daarnaast is Geraldine veelvuldig te zien op 101.TV. Hiervoor duikt ze in de wereld van de extreme sporten voor het programma Trickmania, daarnaast presenteert ze het game-programma Gamer01.
Dit multi-talent en fervent muziekliefhebber is naast het presenteren van uw bedrijfsfeest, award uitreiking, festival of event vanaf nu ook te boeken als VIP DJ.
In een 1,5 uur durende eclectische DJ Set waarin de meest uiteenlopende hits de revue passeren zet Geraldine de tent volledig op z'n kop.

Geraldine Kemper boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenrePresentatrice
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Geraldine Kemper is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Geraldine KemperITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Geraldine Kemper ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Geraldine Kemper zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.