Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Alex Klaasen boeken?

Wilt u Alex Klaasen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alex Klaasen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Alex Klaasen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Alex Klaasen

Alex Klaasen is één van de meest veelzijdige makers van dit moment. Samen met Martine Sandifort maakte en speelde hij het cabaretprogramma Volgend jaar lach je d’r om, waarmee hij in 2000 Cameretten en de Pall Mall Export Prijs won. Ook was Alex te zien in zijn solovoorstelling Eindelijk Alleen en maakte en speelde hij in de voorstelling H.E.A.R.. Alex ontving meerdere Musical Awards voor zijn acteerwerkzaamheden en ontving ook Neerlands Hoop voor zijn soloprogramma Eindelijk Alleen. Tevens ontving hij de prestigieuze Johan Kaartprijs uit handen van André van Duin. Alex schreef de liedteksten voor Lang en Gelukkig, Woef Side Story en De Gelaarsde Poes van het Ro Theater en speelde tevens ook de hoofdrol in de voorstellingen.

De afgelopen seizoenen stond Alex Klaasen in de theaters met De Alex Klaasen Revue - Showponies.  Voor Showponies ontving Alex een nominatie voor een Poelifinario en de Annie M.G. Schmidt-prijs.

 

Alex Klaasen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreComedy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alex Klaasen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alex KlaasenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alex Klaasen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alex Klaasen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.