Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Georgina Verbaan boeken?

Wilt u Georgina Verbaan boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Georgina Verbaan vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Georgina Verbaan direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Georgina Verbaan

Op elfjarige leeftijd werd Georgina Verbaan lid van de musicalgroep Harlekijn in Zoetermeer. Tot haar twaalfde maakte ze met deze groep diverse kindermusicals. Vanaf 1991 kreeg Georgina Verbaan jaar les op Jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag. Gergina Verbaan debuteerde in 1997 als Hedwig Harmsen (1997-2000) in de landelijk uitgezonden soap Goede tijden, slechte tijden.
Georgina Verbaan stond december in 2004 in de Nederlandse Playboy met een twaalf pagina's tellende blootreportage. Voor haar rol in de film Joyride kreeg ze in 2005 de Gouden Ui (tegenhanger van het Gouden Kalf) in de categorie slechtste actrice.
 Georgina is een uitgesproken vegetariër. Ze laat als bekende actrice door middel van verschillende acties zien wat het effect van vleesconsumptie voor de dieren betekent.
In 2006 stond Georgina Verbaan voor de Tweede Kamer-verkiezingen op 22 november op de kandidatenlijst voor de Partij voor de Dieren als prominente lijstduwer. Ze kreeg 1337 stemmen. Verbaan had van 2003 tot maart 2008 een relatie met Jort Kelder. In januari 2008 kreeg zij de Beeld en Geluid Award als Beste Actrice 2007 in de categorie Fictie voor haar rol in 't Schaep met de 5 pooten.

Georgina Verbaan boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenrePresentaties, Spreker
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Georgina Verbaan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Georgina VerbaanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Georgina Verbaan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Georgina Verbaan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.