Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Inpak Experience boeken?

Wilt u Inpak Experience boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Inpak Experience vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Inpak Experience direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Inpak Experience

Cadeaus inpakken, ieder jaar is het toch weer zo´n gedoe. Toch willen we allemaal iets moois neerleggen onder de kerstboom. Dan maar naar een professionele inpakservice met mooie strikken, linten en versieringen. Maar is het niet veel leuker als je uiteindelijk kan vertellen dat je het helemaal zelf hebt gedaan? De inpak experience maakt hier het verschil. Onder begeleiding van ervaren inpakspecialisten pak je het cadeau in met de mooiste technieken en leukste versieringen. De specialisten laten zien hoe het moet en helpen je waar nodig met het inpakken van je cadeau. Je loopt zo langs met je pas gekochte cadeau en loopt weg met een prachtig ingepakt geschenk, klaar om onder de Kerstboom te leggen en helemaal zelf gedaan.
Inclusief inpakpapier, strikken/linten, labels, stickers en plakband. 

 

 

Inpak Experience boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekGeen techniek
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Inpak Experience is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Inpak ExperienceITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Inpak Experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Inpak Experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.