Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Barista´s boeken?

Wilt u Barista´s boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barista´s vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Barista´s direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Barista´s

Een koffiebeleving op maat creëren met onze Italiaanse piaggio’s of mobiele koffiebars op beurzen, bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, open dagen, congressen en andere evenementen, dat is waar Coffee on Wheels voor staat. 

Het doel is dat topkwaliteit koffie zoals u die op Italiaanse piazza’s drinkt, ook bereikbaar wordt voor koffieliefhebbers in Nederland en België.

Op aanvraag zijn ook koffiecocktails, chocolademelk, chai latte, ijskoffies en diverse soorten zomer- en winterspecials mogelijk.

Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van fairtrade koffiebonen met een eerlijke prijs voor de boer en brander en koffiebekers die biologisch afbreekbaar zijn. 

 

Barista´s boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreDienst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barista´s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barista´sITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barista´s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barista´s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.