Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Emma Heesters boeken?

Wilt u Emma Heesters boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Emma Heesters vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Emma Heesters direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Emma Heesters

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van covers naar YouTube en verdiende al snel een toegewijde aanhang van fans over de hele wereld die afstemden om haar wekelijkse uploads te bekijken.

In 2019 heeft Emma samengewerkt met Boyce Avenue en deze ondersteund tijdens hun Europese tournee, opgetreden bij VidCon in de VS en het VK en was een regelmatige gast in de media ter plaatse en werd ze in november uitgeroepen tot de eerste winnaar van de MTV's Push Award in Nederland. 2019.

Emma Heesters is momenteel te zien als een hoofdrolspeler in het populaire tv-programma 'Beste Zangers' van Nederland, met haar hitsingle uit de show 'Pa Olvidarte', waarbij Rolf Sanchez de platina-status behaalde in Nederland en meer dan 10 miljoen streams genereerde in iets meer dan een jaar

 

Emma Heesters boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Emma Heesters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Emma HeestersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Emma Heesters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Emma Heesters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.