Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bellen met sinterklaas boeken?

Wilt u Bellen met sinterklaas boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bellen met sinterklaas vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bellen met sinterklaas direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bellen met sinterklaas

Online bezoek van Sinterklaas vanuit zijn kasteel in Spanje! Veilig, betrouwbaar en professioneel de Sint inhuren. Op afstand intiem Sinterklaas bij jouw bedrijf of in huis!

Deze act is Corona-proof
Dit optreden wordt live uitgevoerd via een online video call verbinding. Je hebt rechtstreeks en persoonlijk contact met de artiest via het beeldscherm van je computer. ShowBird regelt de verbinding.

Via een Skype verbinding de Sint vanuit zijn kasteel naar de kinderen en medewerkers van het bedrijf. Deze professionele Sinterklaas kan in samenspraak met het bedrijf informatie van de medewerkers en kinderen afstemmen om de act zo persoonlijk mogelijk te maken. Al uw medewerkers kunnen vanuit huis via Skype meedoen en Sinterklaas begroeten. Hiervoor is een eigen Skype & internet verbinding nodig.

 

Bellen met sinterklaas boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bellen met sinterklaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bellen met sinterklaasITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bellen met sinterklaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bellen met sinterklaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.