Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Sint Experience boeken?

Wilt u Sint Experience boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sint Experience vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Sint Experience direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Sint Experience

 

Op uw eigen parkeerterrein zal een bijzondere Sint Experience gerealiseerd worden. U ontvangt een unieke video uitnodiging van Sinterklaas zelf met de uitleg. Deze kan u als uitnodiging naar uw werknemers sturen. Tevens hoort daar een A4 Speelplaat (PDF) bij die aangepast wordt aan uw bedrijf. Op deze Speelplaat staat een kleurplaat, verlanglijstje en de uitleg van de chocolade letter speurtocht. Op de afgesproken tijd komen de kinderen samen met hun ouders in de auto naar uw bedrijf. Bij aankomst zal één piet het gezin noteren voor ze door de Sint Experience gaan. Een DJ Piet zal zorgen voor de gezellige sfeer als de families door de Sint Experience rijden. Onderweg moeten de kinderen zoeken naar chocolade letters en van de gevonden letters een woord maken onder aan de speelplaat. Aan het eind van de Sint Experience zullen ze ook terecht komen bij de enige echte Sinterklaas, die plaats heeft genomen op zijn troon. Natuurlijk geheel op 1,5 meter afstand. 

Doormiddel van zijn staf geeft hij de cadeautjes aan in de auto. De krul van de staf fungeert als haak en de lengte zorgt ervoor dat alles op veilige afstand gebeurd, geheel Corona proof. Voor dat de families weer naar huis gaan kunnen ze hun kleurplaat met verlanglijst en het antwoord van de chocolade letter speurtocht in een grote zak gooien. Zo krijgt Sinterklaas ook gewoon alle mooie kleurplaten en verlanglijstjes van de kinderen. Uit alle goede oplossingen van het chocolade letter speurtocht zal er één winnaar worden getrokken. Die een extra verrassing zal ontvangen. Natuurlijk zal de hele Sint Experience mooi gedecoreerd worden en een echte beleving worden die de kinderen nooit meer zullen vergeten.'

Het cadeau dat de kinderen ontvangen.
Wij nemen uw zorgen uit handen. De Sinterklaas Cadeaubox die de kinderen krijgen leveren wij ook. Er zijn verschillende mogelijkheden en de inhoud kan naar ieder budget worden aangepast. In de Sint Cadeaubox zit een puntzak met luxe Sinterklaas snoepgoed. De puntzak is gevuld met kruidnoten, suikerhartjes, mini taai taai poppen en chocolade munten.Ook zit er standaard een knuffel en chocolade letter in. Heeft u andere wensen dan is dat geen enkel probleem. Of wil u een Sinterklaas Helium ballon aan de Sinterklaas Cadeaubox? Wij helpen en adviseren u graag.

 

Sint Experience boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting3 personen
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sint Experience is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sint ExperienceITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sint Experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sint Experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.