Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hello August boeken?

Wilt u Hello August boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hello August vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hello August direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hello August

Hello August, het rebelse, sexy duo neemt geen blad voor de mond met eerste single Wrong Chick.

Ze zijn begin twintig, maar weten precies wat ze willen. Hello August, een duo gevormd door stoere powervrouwen Laura en Rachel. Hun frisse, eigenzinnige persoonlijkheden reflecteren ze via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met onder andere producers in de UK om te werken aan hun eigen sound en hun eigenwijze kijk op het leven daarin te verwerken. Wrong Chick is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst ‘you just f#cked with the wrong chick”, als de bijbehorende video die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs van de eerste single laten zien dat met het tweetal niet te spotten valt.

Wrong Chick werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Q-Music, waar het glansrijk door ‘Repeat of niet’ kwam. Ook werd de single ‘gemaakt’ op Radio 538’s ‘Maak het of kraak het’, met maar liefst 75% van de stemmen van de luisteraars.

Hello August boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting2 personen
GenreAllround
Prijs€1.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hello August is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hello AugustITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hello August ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hello August zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.