Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Full Stage Collective boeken?

Wilt u Full Stage Collective boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Full Stage Collective vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Full Stage Collective direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Full Stage Collective

Full Stage Collective is een hechte groep van 45 bevlogen muzikanten, vocalisten en crewleden. Een ervaren poporkest dat zijn sporen heeft verdiend en overal voor inzetbaar is. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement, bedrijfsfeest, festival of complete theaterproductie. Full Stage Collective heeft maar één doel: samen met jouw gasten er een onvergetelijk feest van maken.

Kenmerkend voor Full Stage Collective zijn de veelzijdigheid, energie en flexibiliteit. Van elk evenement, hoe groot of klein ook, wordt een feest gemaakt. Samen met het publiek. Artiesten werken dan ook met plezier samen met dit orkest. Zo trad het orkest onder andere op met The Gibson Brothers, Liesbeth List, Laura Vlasblom, Albert West, Marco Bakker en Ben Cramer. Het repertoire bestaat uit ruim 550 nummers in vele stijlen en van alle tijden. Variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Afgestemd uiteraard op het feest of evenement waar je het orkest voor vraagt.

Full Stage Collective boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting45 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Full Stage Collective is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Full Stage CollectiveITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Full Stage Collective ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Full Stage Collective zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.