Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Rene Mioch boeken?

Wilt u Rene Mioch boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rene Mioch vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Rene Mioch direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Rene Mioch

René Mioch begon op zijn 15e beroemdheden te interviewen voor een Amsterdamse ziekenomroep.

Op zijn twintigste ging hij voor het eerst naar het filmfestival van Cannes en sprak daar voor de radio met filmsterren als Jack Nicholson, Mel Gibson en Nastassja Kinski.

Als freelance radiopresentator werkte hij jaren bij KRO, NCRV en Veronica. In 1985 begon hij met het televisieprogramma Veronica Film later Veronica Film en Video en Films en Sterren.

Al meer dan 30 jaar is Mioch ‘Mr.Film’ en ‘Een ster onder de sterren’.

Sinds 2005 is hij een van de founders van FCCE, een bedrijf dat zich bezig houdt met het produceren, distribueren en exploiteren van film gerelateerde content. Voor Nederland wordt daar onder meer Films en Sterren (RTL) geproduceerd.

Het programma Films and Stars wordt in meer dan 80 landen uitgezonden. Dagelijks produceert FCCE een newsfeed die naar meer dan 49 landen gaat. Er zijn 30 mensen op het hoofdkantoor in Amsterdam werkzaam. Het bedrijf heeft kantoren in Los Angeles en Kenya.

Ook is Mioch de bedenker en initiatiefnemer van de Rembrandt Award, de enige Nederlandse publieksprijs voor film.

Met zijn businesspartner Justus Verkerk won hij in 2013 een Emmy Award voor The Entertainment Experience, een user-generated concept waarvoor zij samenwerkten met Paul Verhoeven.

René Mioch is als filmdeskundige een graag geziene gast in programma’s als Pauw, Jinek en Shownieuws.

Rene Mioch boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreMedia
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rene Mioch is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rene MiochITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rene Mioch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rene Mioch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.