Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gebroeders Ko boeken?

Wilt u Gebroeders Ko boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gebroeders Ko vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gebroeders Ko direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gebroeders Ko

Broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feest act van Nederland met meer dan 40 Top 100 hits waarvan Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Boten Anna, Schatje Mag Ik Je Foto, De Blauwe Stier en Helikopter klassiekers genoemd kunnen worden. Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.In 2017 vieren ze hun 20 jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst. 

Samen met Gerard Joling maken ze de carnavalskraker van 2018 'Dochter Van De Groenteboer'. In de zomer gaan ze weer los met de knallers GIJ Ben Aan De Beurt en Een Atje Voor De Sfeer.

Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie

 

 

Gebroeders Ko boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor set
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig, Feest
Prijs€ 2.795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gebroeders Ko is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gebroeders KoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gebroeders Ko ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gebroeders Ko zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.