Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Robert Doornbos boeken?

Wilt u Robert Doornbos boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Robert Doornbos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Robert Doornbos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Robert Doornbos

Robert Doornbos is internationaal autocoureur. Hij begon zijn carrière in een heel andere sport , namelijk tennis. Op het moment dat hij als VIP was uitgenodigd voor de Formule 1 GP raakte hij gefascineerd en besloot autocoureur te worden.

Zijn doorbraak was in 2004, zijn prestaties in de Formule 3000 zorgen er voor dat hij werd uitgeroepen tot Rookie of the Year. Dit was de springplank naar de Formule1. Daarna heeft Robert Doornbos het ene succes na het andere. Hij begon met het testen van F1 auto’s voor Jordan Grand Prix. Daarna ging hij racen voor Minardi en Red Bull Racing op het hoogste niveau van de autosport, de Formule 1. Hij vervolgde zijn carrière in Amerika en deed mee aan de Indy Car Series. Hier werd Robert opnieuw uitgeroepen tot Rooky of the Year met een aantal overwinningen op zijn ROBERT DOORNBOS en een 2e plaats overall in het kampioenschap. Ook heeft Robert geracet voor zijn vaderland in het A1 Wereld Kampioenschap en behaalde met Team Nederland verschillende pole positions, podiums en overwinningen met een 2e plaats in het kampioenschap als eindresultaat.

De ervaringen van Robert Doornbos zijn voor vele een bron van inspiratie. In zijn gastlezingen vertelt Robert over zijn carriere. Daarnaast maakt hij de vergelijking tussen autoracen en het ondernemerschap. Het nemen van risico’s, anticiperen op onverwachte situaties en het werken in een groot team zijn allen thema’s die zowel ondernemers als autocoureurs tegenkomen.

 

Robert Doornbos boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreSport
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robert Doornbos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robert DoornbosITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robert Doornbos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robert Doornbos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.