Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Schilderen met chocolade boeken?

Wilt u Schilderen met chocolade boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Schilderen met chocolade vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Schilderen met chocolade direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Schilderen met chocolade

Kunst om op te vreten! Schilderen met 3 kleuren chocolade op snoeppapier. Dat wordt een héérlijk schilderij. En als het klaar is, dan eet je het op! Zo smaakt kunst nog beter! Onder begeleiding van een chocolade expert.

Bijzonderheden 

•Aan tafel(s) met stoelen/banken onder een parasol (door opdrachtgever te verzorgen) worden de schilderijen gemaakt. De drie kleuren chocolade zit in warmte rechauds. 

•Het schilderen duurt 5 à 10 minuten per schilderij. 

•Electra: minimaal 3000 watt

 

Schilderen met chocolade boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreWorkshop
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schilderen met chocolade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schilderen met chocoladeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schilderen met chocolade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schilderen met chocolade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.