Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Show me the show boeken?

Wilt u Show me the show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Show me the show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Show me the show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Show me the show

We plaatsen in het centrum een complete backline, dj-set, geluid- en mengtafel. Gedurende de dag kunnen verschillende lokale bands, tape artiesten of creatieve podiumbeesten hun kunstje laten zien. Iedereen dient van tevoren in te schrijven en zal worden beoordeeld door een lokale ondernemer en medewerker van het artiestenbureau. Aan het eind van de dag zal de winnaar bekend worden gemaakt. Deze artiest wint een professioneel opgenomen videoclip. 

CONCREET

Backline

Geluid / licht

Technici

Presentatie

Jurylid

Videoclip op maat

Werktijden: 6 uur

 

 

VIDEOCLIP

We gaan de videoclip maken van de winnaar. Uiteraard kunnen jullie zelf de sfeer aangeven waarin het moet worden gepresenteerd. Muziekstijl, wel of niet tijdens feesten beelden maken etc.  Er zal gebruik worden gemaakt van een filmkraan waardoor je meerdere shots vanuit speciale hoeken kunt maken. Afhankelijk van uw wensen maken wij een ‘trendy’ clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het optreden. Er zijn verschillende manieren van editing. De afwerking van een film kost veel tijd maar geeft een veel mooier resultaat. Denk hierbij aan het extra gebruik van filters, het gebruik van beter uitgewerkte titels en de mogelijkheid tot het gebruik van special effecten. Elk shot kan apart gefilterd en tot de milliseconde op maat gepast worden. Deze methode haalt het beste uit filmopnames met als resultaat een maximale kleurbewerking en kwaliteit in effecten. 

CONCREET

Montage o.l.v. professionele regisseur

Modernste software & hardware tools 

7 postproductie dagen (editen)

1 videoclip

Aangeleverd op dvd hoge kwaliteit

Aangeleverd geschikt voor internet

1 dag filmen 

Filmkraan (5 meter)

Intakegesprek

 

Show me the show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 60 minuten
TechniekInclusief
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Show me the show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Show me the showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Show me the show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Show me the show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.