Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gabber Piet boeken?

Wilt u Gabber Piet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gabber Piet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gabber Piet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gabber Piet

In 1996 stond gabber Piet maar liefst  11 weken in de Top 40 met het nummer Hakke en Zage.
Gabber Piet zorgt voor een enorme ‘Happy hardcore’ boost tijdens uw evenement.  Alle grote Happy Hardcore hits uit die mooie tijd zullen in een strakke mix voorbij komen. De bezoekers zullen wederom hét gevoel van toen beleven.
45 minuten lang draait Gabber Piet, aaneengesloten,  álle grote , lekkerste én bekendste Happy Hardcore nummers, waarbij hij ook als MC fungeert om het publiek lekker op te zwepen.

Gabber Piet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekExclusief geluid
Bezetting1 persoon
GenreHappy Hardcore
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gabber Piet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gabber PietITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gabber Piet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gabber Piet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.