Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Globe boeken?

Wilt u The Globe boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Globe vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Globe direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Globe

Entertainment van wereldniveau: dat is The Globe. Als de enorme glanzend zilveren bol zich hoog boven het publiek opent en Alma Nieto vanuit de kern haar publiek toezingt is de sensatie voelbaar. Onder opengesperde stalen bladen boeit Alma met stijlen die in elkaar overvloeien: van opzwepend naar ontroerend en van sereen naar bombastisch. The Globe is een genot voor het oog en het gehoor. En voor het gevoel: een ware apotheose die ráákt. 

The Globe boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAcrobatiek
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Globe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The GlobeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Globe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Globe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.