Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Clarks boeken?

Wilt u The Clarks boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Clarks vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Clarks direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Clarks

The Clarks, al jarenlang de bekendste en meest succesvolle classic rock band van Nederland. Openbare optredens, bedrijfs- en privé feesten over de hele wereld. Italië, Amerika, Monaco, India, Zuid Afrika enz. enz.

Ooit al huisband van Nederland Muziekland en tegenwoordig vaste huisband van Veronica Inside op vrijdag. Daarnaast staan The Clarks al bijna 4 jaar in het theater met muziekkenner en verteller Johan Derksen.

Na 150 uitverkochte zalen met de show “Pioniers van de Nederpop”, is er nu “Johan Derksen Keeps The Blues Alive”. Een mega show over hoe we in Nederland kennis maakten met de blues. Vanwege de grote belangstelling zijn er van oktober j.l. 60 shows bijgeboekt.

 

The Clarks boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Clarks is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The ClarksITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Clarks ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Clarks zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.