Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Ute boeken?

Wilt u Ute boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ute vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Ute direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Ute

Violiste Ute laat zich van een verrassende kant zien. Op haar elektrische viool speelt zij van klassiek tot hyper modern en van lay-back tot dance of club. Ute beweegt zicht door alle sferen en creëert een relaxte atmosfeer.

Ute past zich volledig aan op de wensen van de klant, zowel met haar kleding als haar repertoire. Ute speelt versterkt, zodat iedereen haar goed kan horen. Ook kan iedereen haar zien door haar lichtgevende viool…!!

Indien gewenst speelt zij mee op de muziek van de DJ. 

 

Ute boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreViolist
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ute is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van UteITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ute ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ute zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.