Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vrienden voor even boeken?

Wilt u Vrienden voor even boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vrienden voor even vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vrienden voor even direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vrienden voor even

Vrienden Voor Even bied muzikaal vermaak voor vele gelegenheden, van intieme feestjes tot grote straatfestivals. Bij de eerste klanken wordt duidelijk: dit zijn vrienden voor ‘t leven maar helaas en spijtig genoeg moeten ze na korte tijd vaak door naar een volgende tafel, plaats of gelegenheid en blijft het bij Vrienden Voor Even.

De vier mannen van Vrienden Voor Even zijn gedreven muzikanten die hun krachten en plezier gebundeld hebben in deze vrolijke formatie met een opvallende bezetting van trompet, trombone, tuba en slagwerk. Vrienden Voor Even speelt akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Rock ‘n Roll, levenslied, pop, rhythm and blues:

zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire wat zowel vocaal als instrumentaal wordt uitgevoerd. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire waarin ook eigen liedteksten en muziek voorbij komen. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Vrienden Voor Even top 10 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

Vrienden Voor Even is zeer opvallend, flexibel en daarom een graag geziene gast op festivals. Daarnaast zeer geschikt voor winkelcentra of als act bij de opening van een nieuw gebouw. Al lopend met de gasten van A naar B en desnoods ook weer terug. En dat allemaal muzikaal zeer de moeite waard.

 

Vrienden voor even boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vrienden voor even is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vrienden voor evenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vrienden voor even ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vrienden voor even zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.