Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zingende kerstboom boeken?

Wilt u Zingende kerstboom boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zingende kerstboom vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zingende kerstboom direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zingende kerstboom

Deze prachtige boom is niet alleen een fraai decor stuk maar brengt ook nog eens de mooiste kerstliedjes live op uw evenement. De zangeres zal alle bekende kerstliedjes zingen en laat de kerstboom stralen.

Zingende kerstboom boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingende kerstboom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingende kerstboomITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingende kerstboom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingende kerstboom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.